top of page

Evenementen

Wil jij ook een bijdrage leveren? Neem dan deel aan een van onze evenementen. Stap bijvoorbeeld op de fiets - zelf of samen met een groep vrienden – en leg tijdens Zeven voor Leven een parcours van bijna 20 kilometer zo vaak mogelijk af. Je kunt ook een tafel voor jou en je gezelschap reserveren tijdens het benefietdiner met veiling in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. 

Zeven voor Leven

2 juni 2024

Zeven voor Leven is dé fietsuitdaging in de Gemeente Berg en Dal, waarmee geld wordt opgehaald voor het goede doel. Deelnemers gaan de uitdaging aan om zeven keer het parcours van circa 20 kilometer en meer dan 2000 hoogtemeters af te leggen. Iconische beklimmingen zoals de Holdeurn, de van de Veurweg, de Oude Holleweg en uiteraard de Zevenheuvelenweg zijn onderdeel van het parcours. Met percentages variërend van 4% tot wel 13% ga je deze beklimmingen na een paar rondes door het prachtige Berg en Dal en Groesbeek echt wel in je benen voelen!

 

Deelnemen mag op een racefiets of een mountainbike, maar ook handbikes en e-bikes zijn toegestaan. Zeven voor Leven (7vL) is geen wedstrijd, dus er geldt een maximumsnelheid van 40 km/uur. 

 

Naast het fietsevenement is er in 2024 ook een wandeltocht van 7 kilometer uitgezet door ROC Nijmegen. Ook door een van de deelnemers aan Zeven voor Leven financieel te steunen, draag jij je steentje bij! De opbrengsten van Zeven voor Leven komen deels ten goede aan Stichting Kanker Zien en deels aan andere fondsen gelinkt aan kanker.

  • Facebook
  • Instagram
Stichting Kanker Zien, Zeven voor leven, scannen, goed doel, onderzoek.jpg
bottom of page